SEARCH WEBSITE

Student Professional Development Conference

Start: 5th Mar 2020 8:00 am
End: 5th Mar 2020 2:30 pm
Duration: 6 hours and 30 minutes
Location: Building 1 G.03, Cook Theatre, Mackay Ooralea Campus

Type: Conference
Category: Current Student
Region: Mackay

Complete the RSVP form by Wednesday, 26 February.

8.00 am – 8.30 am

30 min

Registration, Breakfast & Networking

8.30 am – 8.40 am

10 min

Welcome & Introduction to the day

8.40 am – 9.40 am

60 min

Networking Essentials

9.40 am – 10.40 am

60 min

Financial Advice for University Students

10.40 am – 11.05 am

25 min

Morning tea

11.05 am – 11.35 am

30 min

Online Profile (LinkedIn)

11.35 pm – 12.15 pm

40 min

Goal Setting

12.15 pm – 12.45 pm

30 min

Lunch

12.45 pm – 1.30 pm

45 min

Breakout Sessions:  Pick your Choice

  1. Online Tools for University
  2. Public Speaking
  3. Professional Skill Set – Resume Writing Writing)

1.30 pm – 1.35 pm

5 min

Change to next breakout session

1.35 pm – 2.20 pm

45 min

Breakout Sessions:  Pick your Choice

  1. Social Innovation
  2. Thrive at University
  3. Professional Skill Set – Interview Techniques

2.20 pm – 2.30 pm

10 min

Recap close. Event

Add the Student Professional Development Conference event to your Outlook calendar